Hoppa till innehåll

Catering

Catering för alla tillfällen

Vi är stolta över att erbjuda en unik cateringupplevelse som förenar det bästa från flera kök. Oavsett om du planerar ett företagsevent, födelsedagsfest eller bara en mysig familjesammankomst, har vi något för alla.

Persisk Mat Vår persiska catering erbjuder en autentisk smakresa. Från rika grytor och saffransdoftande ris till delikata grillspett och smakrika sallader, våra persiska rätter är en hyllning till de antika smakerna från Mellanöstern.

Tapas Smårätter För en mer internationell touch, välj våra spanska tapas. Ett urval av handplockade smårätter som är perfekta för mingel och informella sammanhang. Varje tapas är en liten konstverk som inte bara är en fröjd för gommen utan även för ögat.

Barnkalas med Restaurang Safir

Planerar du ett barnkalas? Låt oss göra det oförglömligt! På Restaurang Safir förstår vi hur viktigt det är med en lyckad fest för de små. Vårt barnkalaspaket inkluderar läckra hamburgare eller pizza, söta tårtor, och uppfriskande läsk till ett fantastiskt pris på endast 149 kr per barn.

Dessutom ser vi till att festen blir extra speciell med färgglada dekorationer, ballonger och glada överraskningar. Med oss är varje barnkalas en lekfull och smakrik fest!